Kundcitat

Anna Helldin, VD, OSS Nordic AB

” Mycket bra upplägg över tid som skapar konkreta resultat, både för individen och för bolaget.”

Peter Öhlin, IT-konsultchef, Bybrick Elevate

”Jag kan verkligen rekommendera LMI Sweden och Kursen – Effektivt Personligt Ledarskap. Jag var till en början lite orolig hur jag skulle hinna med kursen samtidigt som jag hade en intensiv period på jobbet och precis blivit pappa. Jag träffade en av LMI Swedens kompetenta ledarutvecklare och vi gick igenom förutsättningarna, kursen blev anpassad för mig och det har funkat hur bra som helst under de 9 månader som coachingsessionerna pågått. Viktiga insikter för mig är bl.a. att hålla balans i livet, sätta mål med struktur och precision, uppföljning och att lyssna. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas!”

Krister Karlsson, VD HMB Construction AB

”Det var ett bra beslut att engagera LMI för ledarutveckling. Våra medarbetare har sedan dess mätbart utvecklats i roller och ansvar vilket tydligt bidragit till vår fördubblade omsättning och höjda marginal.

Med kompetenta ledarutvecklare och ett gediget tjänsteutbud har vår utveckling stöttats på ett följsamt och professionellt sätt. Allt i linje med vårt motto ”allt är möjligt”.

Jag kan varmt rekommendera LMI som samarbetspartner”.

Jonathan Eriksson, VD, Convise

”Jag som trodde att jag skulle dö om jag behöver skriva ner en femårsplan för bolaget och genom processen har jag gjort det nu”.

Mi Inkinen, CEO, Kjellander Sjöberg Arkitektkontor

”Jag tänker nu större i övergripande mål och jobbar med fler kortsiktiga mål”

Johan Sundell, konsultchef på C.A.G MER Consulting

”Jag jobbar ännu mer internt och strukturerat med mina medarbetare och därför har försäljningen ökat och medarbetarkommunikationen blivit bättre”.

Johan Bodare, COO, Citymail

”Självkänsla, självtillit och självförtroende har fått sig en väldig boost. Det gör att jag kan leda på ett helt nytt sätt. Med det här programmet skapar man sig själv tid och mandat. Bara med tankens kraft”.

Andreas Asplund, Insight Director, Lynxeye

Det här programmet öppnar upp en större värld i både arbetslivet men också livet som helhet.

Kajsa Lekman, Delivery Manager, Tieto

“Jag har använt programmet Personligt Ledarskap för att verkligen lära känna mig själv vilket varit både utvecklande och utmanande. Jag insåg ganska snabbt att behovet av utveckling är konstant men istället för att bli stressad har jag lyckats finna ett nytt stabilt lugn inombords. Jag kan i större grad lita på mig själv och min förmåga och jag har de verktyg och insikter som jag behöver för att styra mig själv och min utveckling. Några konkreta resultat är att jag idag inte längre tar några förhastade beslut. Något som både jag och företaget tjänat mycket på. Jag planerar tiden bättre och jag känner att jag ligger steget före vilket är viktigt för mig som gärna vill ha koll för att må bra. Ur ett ekonomiskt perspektiv har programmet också varit lönsamt eftersom jag fått drivet och modet att driva tuffa ekonomiska frågor vilket både ökat intäkterna och stramat åt kostnaderna.

Lena Wrangå, HR-specialist, Handelsbanken

“Genom Personligt Ledarskap har jag lärt mig att kommunicera rakt och tydligt. Istället för att fly eller försvara mig vid ansträngande situationer har jag lärt mig att kliva fram och istället agera nyfiket och öppet. Detta har ökat trivseln och ökat produktiviteten på min avdelning. Min självkänsla har stärkts och ligger idag på nio utav tio. Med starkare självkänsla har min stress minskat och jag känner att jag duger bra som jag är”.

Pia Håkansson, Facklig ordförande, Handelsbanken/Region Malmö

”Alla borde gå Personligt Ledarskap. Det har gjort mig till en ännu bättre/starkare människa, medarbetare och ledare. Jag har lärt mig prioritera, kommunicera framgångsrikt, effektivisera mitt arbete och öka balansen i livet. Detta är det bästa vi gjort inom Handelsbanken och jag kan varmt rekommendera LMI och Personligt Ledarskap”

Maria Mörtvik, Konsultchef, Malmfälten AB

”Personligt Ledarskap har gett mig i genomsnitt 1 extra dag per vecka, som jag kan använda för att utveckla min verksamhet”

Det här är vad några i ledningsgruppen i ett stort serviceföretag tyckte om LMI® programmet

”Det jag har uppskattat mest är den verklighetsanpassning som programmet ger – att man jobbar med dagens konkreta handlingar”.

”Jag var skeptisk i starten. Men efter ett par avsnitt och uppföljningar,
så fann jag att det här verkligen gav något”.

”Jag har faktiskt gått många kurser under min bana, men jag har aldrig gått någon kurs, som har givit
så mycket behållning som detta program. Jag tror att det beror på att man jobbat tillsammans med det
arbete man utfört dagligen, man integrerar så att säga i den dagliga verksamheten”.

”Programmet lever ju i nuet på ett sätt som avviker mycket starkt från de kurser som jag har gått tidigare och jag har gått en hel del kurser i andra företag”.

”Jag har blivit bättre på att delegera, där har jag blivit en helt annan människa”.