Ledarutvecklare

Camilla Razpotnik-Blanksvärd

Camilla Razpotnik-Blanksvärd

Ledarutvecklare

Licensee – Leadership Management Sweden

Camilla är utbildad elkraftsingenjör med mer än femton års erfarenhet som ledare.

Några av de ledarroller hon haft är:

  • Head of Operations och Servicechef för ABB/Hitachi Sverige inom Kraftautomation, ingick även i den skandinaviska ledningsgruppen.
  • Enhetschef hos leverantörsföretag, byggt upp och ansvarat för affärsdelen inom olika teknikområden med ABB och forna ABB-bolag som slutkunder.
  • Projektchef, drivit större entreprenadprojekt med bl.a. Svenska Kraftnät och Norska Jernbaneverket som beställare.

Camilla brinner för det personliga ledarskapet. Hon menar att summan av alla medarbetares insats är exponentiell, bara den gemensamma målbilden är utkristalliserad samt att ansvar med tillhörande befogenheter är kommunicerade.

Som utbildad coach och egenföretagare har hon med framgång hjälpt kunder att klargöra sina mål och strukturera vägen dit. Camillas signum som ledarutvecklare är närvaro, fokus och målmedvetenhet. Samt att hennes personlighet bidrar till energirika och inspirerande möten. Hennes främsta mål som ledarutvecklare är att ta fram kundens oanade potential. I vilken hon ser det personliga ledarskapet som en nyckel för ledares och nyckelpersoners framgång, såväl som för företagets, som helhet, framgång och lönsamhet.

Kontaktuppgifter:

Leadership Management Sweden

Camilla Razpotnik-Blanksvärd

Adress: Liljanstorpsvägen 18,
722 46 Västerås
Telefon: 070-248 07 62

E-post: camilla.rblanksvard@lmisweden.se