Kundcitat

Det här är vad några i ledningsgruppen i ett stort serviceföretag tyckte om LMI® programmet

”Det jag har uppskattat mest är den verklighetsanpassning som programmet ger – att man jobbar med dagens konkreta handlingar”.

”Jag var skeptisk i starten. Men efter ett par avsnitt och uppföljningar,
så fann jag att det här verkligen gav något”.

”Jag har faktiskt gått många kurser under min bana, men jag har aldrig gått någon kurs, som har givit
så mycket behållning som detta program. Jag tror att det beror på att man jobbat tillsammans med det
arbete man utfört dagligen, man integrerar så att säga i den dagliga verksamheten”.

”Programmet lever ju i nuet på ett sätt som avviker mycket starkt från de kurser som jag har gått tidigare och jag har gått en hel del kurser i andra företag”.

”Jag har blivit bättre på att delegera, där har jag blivit en helt annan människa”.

 

Tieto – Delivery Manager, Kajsa Lekman,
“Jag har använt programmet Personligt Ledarskap för att verkligen lära känna mig själv vilket varit både utvecklande och utmanande. Jag insåg ganska snabbt att behovet av utveckling är konstant men istället för att bli stressad har jag lyckats finna ett nytt stabilt lugn inombords. Jag kan i större grad lita på mig själv och min förmåga och jag har de verktyg och insikter som jag behöver för att styra mig själv och min utveckling. Några konkreta resultat är att jag idag inte längre tar några förhastade beslut. Något som både jag och företaget tjänat mycket på. Jag planerar tiden bättre och jag känner att jag ligger steget före vilket är viktigt för mig som gärna vill ha koll för att må bra. Ur ett ekonomiskt perspektiv har programmet också varit lönsamt eftersom jag fått drivet och modet att driva tuffa ekonomiska frågor vilket både ökat intäkterna och stramat åt kostnaderna.

Handelsbanken – HR-specialist, Lena Wrangå
“Genom Personligt Ledarskap har jag lärt mig att kommunicera rakt och tydligt. Istället för att fly eller försvara mig vid ansträngande situationer har jag lärt mig att kliva fram och istället agera nyfiket och öppet. Detta har ökat trivseln och ökat produktiviteten på min avdelning. Min självkänsla har stärkts och ligger idag på nio utav tio. Med starkare självkänsla har min stress minskat och jag känner att jag duger bra som jag är”.

Handelsbanken/Region Malmö – Facklig ordförande, Pia Håkansson
”Alla borde gå Personligt Ledarskap. Det har gjort mig till en ännu bättre/starkare människa, medarbetare och ledare. Jag har lärt mig prioritera, kommunicera framgångsrikt, effektivisera mitt arbete och öka balansen i livet. Detta är det bästa vi gjort inom Handelsbanken och jag kan varmt rekommendera LMI och Personligt Ledarskap”

Malmfälten AB – Konsultchef, Maria Mörtvik
”Personligt Ledarskap har gett mig i genomsnitt 1 extra dag per vecka, som jag kan använda för att utveckla min verksamhet”