Om oss

Leadership Management® International

LMI® International grundades 1966 av Paul J. Meyer. Huvudkontoret finns i Texas, USA. LMI® växer starkt internationellt och är idag verksamt i ett 80-tal länder. USA, de nordiska länderna, Kanada, Japan och Australien är bland de starkaste fästena för LMI®. Ledarskapsprogrammen, som ständigt utvecklas är översatta till tjugofem olika språk. I Sverige heter organisationen Leadership Management Sweden.

Paul J. Meyer är en av vår tids mest lästa författare inom området ledarskap. Mer än femtio miljoner exemplar av hans artiklar och publikationer har nått läsare i hela världen. Han har blivit citerad av mer än 150 andra författare och flera böcker om honom har utgivits.

Visionen för LMI® är att alltid vara den mest framstående resursen för utveckling av framgångsrika ledare i samhällets organisationer.

Syftet med LMI® internationellt är att stärka personlig och organisatorisk produktivitet genom att utveckla ledare med tydligt definierade mål, positiva attityder och andra avgörande ledaregenskaper, samt att stärka ledarna att använda mer av sin outnyttjade ledarpotential.

Det övergripande målet för LMI® är att bidra till att skapa mätbara, positiva resultat för våra kunder genom att utveckla talang och ledarförmåga hos deras nyckelarbetare.

För mer information om LMI, besök www.lmi-world.com